Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Çanakkale şehir merkezinden geçen Sarıçay deresi taştı. Barajın kapaklarının açılması sonucu taşan dere, parkın bir bölümünü sular altında bıraktı.

Son günlerde etkili olan yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dun başlayan yağmurun ardından gece etkili olan kar Çanakkale'yi beyaza bürüdü. Öğleden sonra havanın ısınması ile eriyen kar, Çanakkale'nin içme suyunu karşılayan Atikhisar Barajı'nı doldurdu. Barajdaki doluluk oranının sınırları aşması üzerine kapaklar açıldı. Barajdaki kapakların açılması ile Sarıçay'daki su seviyesi hızla yükseldi. Bunun üzerine Çanakkale Belediyesi caddelerdeki hoparlörlerden çevredeki vatandaşları uyardı.

Kenti ikiye bölen Sarıçay'ın Cuma Pazar'ındaki park kısmında taşma meydana geldi. Taşan su nedeniyle parktaki yürüyüş yolları, banklar ve kamelyalar su altında kaldı. Yetkililer, derenin taşma riskine karşı çevredeki vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Editör: TE Bilisim