Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Çankaya Belediyesi, sosyal medya üzerinden 9 bin 284 talep ve isteğe yanıt verdi. Sosyal medyada Facebook ağını etkin bir şekilde kullanan belediye ekiplerinin çalışmalarını ise 98 bin 484 kişi takip ediyor.

Toplam 1 milyon 447 bin kişiye erişim sağlanan Facebook ağı üzerinden gelen taleplerin 3 bin 987’si ilgili müdürlükler, 5 bin 297’si ise sosyal medya çalışanları tarafından çözümlendi. Sosyal medyanın bir diğer aktif ağı olan twitter da belediyenin yaptığı çalışmaları duyurma, vatandaşa ulaşma, talep ve sorunlara yanıt verme bağlamında kullanan belediye, kurumsal hesap ve Başkan Taşdelen’in hesabıyla birlikte toplam 85 bin 595 kişiye ulaşıyor. Twitter hesabı üzerinden atılan tweet sayısı ise 17 bin 900. Belediyenin kurumsal Facebook adresine yurt dışından 78 bin 840 erişim olurken Başkan Taşdelen’in hesabına 9 bin 251 erişim gerçekleşti.

Vatandaşın belediyeye telefon, mail ya da yüz yüze görüşmeyle sorunlarını aktardığı Çankaya Çözüm Merkezi ise 12 bin 288 şikayet ve talebin çözüme ulaştığı birim oldu.

Editör: TE Bilisim