İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının birinci birleşimini Ruhi Şeker başkanlığında gerçekleştirdi. Çankırı'ya motosikletli yunus timi kurulması için 2 adet BMW motosiklet satın alınması kararlaştırıldı.

Açılışta konuşan Başkan Şeker, “Son günlerde yoğunlaşan, canımızı yakan, ocaklarımıza ateş düşüren terör olaylarında, teröristleri şiddetle, nefretle kınıyorum. O kadar alçaldılar ki, sivil bir eczacı dükkanında şehit edildi. Şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Şükran ve minnetle anıyor, gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Birleşimde İl Emniyet Müdürlüğü’nce kurulacak olan yunus motosikletli polis timleri tarafından kullanılmak üzere 2 adet BMW F700GS motosikletlerin satın alınması konusundaki incelemesini tamamlayan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Rapor hakkında üyeleri bilgilendiren Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Hüseyin Çetiner, komisyon olarak yaptıkları inceleme sonucu özellikle eski Çankırı olarak bilinen Alibey, Karatekin, Tabakhane, Karataş ve Mimar Sinan mahallelerinde sokakların ve yolların dar olması ve şehir merkezindeki trafiğin yoğunluğu, gelişen turizmle beraber önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin artırılması amacı ile İl Emniyet Müdürlüğü’nce kurulacak olan yunus motosikletli polis timleri tarafından kullanılmak üzere 2 adet BMW motosiklet satın alınmasını uygun gördüklerini söyledi.

Komisyon raporu oy birliği ile kabul etti.

Editör: TE Bilisim