ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, 19 mahalle ve bir köyün kentsel dönüşüm alanı olarak TOKİ’ye devredildiğine yönelik iddialara, “Böyle bir şey olmayacak. Vatandaşımızın isteği dışında bir şey yapılması mümkün değil.” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çavuşoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fabrikalar Mahallesi Muhtarı Feyzullah Büyükkeleş’i ziyaret etti. Burada vatandaşların temsilcisi olan muhtarların sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Çavuşoğlu, “TOKİ tarafından, Kepez'deki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm bölgesi ilan edildiği yönünde bir takım iddialar muhalefet tarafından gündeme getirildi. Ancak, bölge halkının endişelenmesine gerek yok. Ankara’da, TOKİ Başkanı ile görüşmemizde Kepez’de 19 mahalle ve bir köy hakkında alınan kentsel dönüşüm kararı olmadığı ortaya çıktı. Bu bölge de herhangi bir kentsel dönüşüm uygulanması söz konusu değil vatandaşlarımızın içi rahat olsun.” diye konuştu.

“ORTAK HAREKETLE GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ”

        Milletvekili Çavuşoğlu, İl Başkanı Köse ve partililer daha sonra Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Esnaf temsilcileriyle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Çavuşoğlu, “Esnaf Odalar Birliği’ne kayıtlı üye sayısının 81 bine ulaşması, Antalya’nın zengin bir kent olduğunun sonucudur. 81 bin esnafın büyük bir güç oluşturmasıyla beraber pek çok sıkıntılar da ortaya çıkmaktadır. Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları biliyor ve çözümü için yakından ilgileniyoruz. AESOB'nin çok güçlü bir kurum olduğunu hepimiz biliyoruz. Odanın sorunlarının çözümü konusunda ortak hareket edildiği takdirde güzel sonuçlar alınacağına inanıyorum.” diye konuştu.

        Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Kepez ilçe programına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, katılarak 'Evde Sağlık' projesiyle devam eden sağlık ekibi ile Varsak Altıayak Mahallesi'nde, evde bakıma muhtaç yaşlı hastaları ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim