Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının adayı Remzi Çayır Elmadağ’da esnaf ziyareti yaparak vatandaştan ittifaka destek istedi. Çayır, seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye’nin değişime ihtiyacının olduğunu belirterek ‘’Türkiye artık yaşadığı bu badireden kurtulmak istiyor.’’ ifadelerini kullandı.

Çayır; ‘’Dokunduğumuz her kişi artık yeter demektedir. Türkiye 7 Haziran sabahına yeni bir iktidarla, yeni bir meclisle uyanmak istemekte. Bunun için ittifak partileri Saadet ve Büyük Birlik Partisi sahada çalışmalarına devam etmektedir. Halktan çok güzel tepkiler alıyoruz. Halk iyi ki böyle bir seçeneği bize sundunuz demektedir. İnşaallah 7 Haziran seçiminde ittifak partisi mecliste olacaktır.’’ şeklinde konuştu.

Hükümetin halk üzerinde baskısının arttığını vurgulayan Çayır, ‘’Çiftçi canından bezmiş durumda, emekli mutsuz, memur bezgin, halk 'işler durdu neden böyle oldu' kaygısıyla hareket ediyor. Hükümet ne yazık ki toplumun üzerine karabasan gibi çökmüş durumda. İnsanlar rahatlamak istiyorlar, insanlar bu ülkede yaşamanın keyfini çıkarmak istiyorlar, insanlar özgürce konuşabilmeyi istiyorlar. Dolayısıyla bu baskıcı rejimin, bu baskıcı tavırların artık son bulması gerekmektedir.’’ dedi.

Remzi Çayır sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Milli İttifak Saadet Partisi 7 Haziranda kazananlardan olacaktır. Zira her gittiğimiz yerde büyük bir sevinç ve özlemle karşılanıyoruz. Bu anlamda bir ışık doğmuştur. Bu ışığın bu umudun adı, Bu şafakta sökecek güneşin adı İttifaktır, Saadettir.’’ diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Çayır, kendilerinin maddi imkânsızlıklar içinde seçim çalışması yaparken hükümetin devletin bütün imkânlarını kullanarak orantısız bir şekilde propaganda yaptığını ifade ederek hükümeti vatandaşa şikâyet etti.

Editör: TE Bilisim