MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Celal Dağgez, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin “İktidarın seçimden önce gazete ve TV'lere el koyacağı, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın da aralarında bulunduğu 200 kişiyi gözaltına aldıracağı' iddialarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Celal Dağgez, zulüm ile abad olunmayacağına vurgu yaparak, “Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur.” dedi. Hükümetin hakim ve savcıları tutuklattığı bir ortamda gazetecilerin tutuklanmasının da normal olduğunu belirterek, haksız yere yapılan tutuklamalara her zaman karşı olduklarını söyledi.

İktidarın darbe yapacağı korkusuyla 16-17 yaşındaki polis okulu öğrencilerini sokağa attığını kaydeden Celal Dağgez, “Hükümet devletin birimleriyle kavga ettiğini askerle, yargıyla, polisle kavga ediyor. Polis Okulunda 16-17 yaşındaki çocuğu tehdit olarak görüyor, darbe yapacaklarmış güya, çantasını eline vererek sokağa attılar. O çocuklar ne darbesi yapabilir. İslam dini kullanılarak iktidar olundu, şimdi Müslümanlara zulüm ediliyor. Buradan bir şey alamayacakları polis veya devlet birimlerinde görev yapmış insanları tutukluyorlar, yargı geri bırakıyor, yargıya baskı yapıyorlar. Hakim ve savcının tutuklandığı bir dönemde gazeteci gözaltına alınması kadar normal bir şey var mı? Haksız tutuklamalara her zaman karşıyız. Devletin yeniden restore ve tanzim edilmesi lazım. Biz bunu yapacağız. İlk iş olarak devletin bozulan dengelerini yerine oturtmak lazım.”

Editör: TE Bilisim