YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Çankırı Çerkeş Meslek Yüksek Okulu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü'ne bağlı Endüstriyel Cam ve Seramik bölümünü seçen öğrencilere karşılıksız burs ve iş imkanı sunacak.

Çerkeş Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçenin uzun yıllardır hayal ettiği yüksek okulu yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçirdikleri belirtildi. Belediyenin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi. “Çerkeş ilçemizin uzun yıllar hayallerini süsleyen Meslek Yüksek Okulu bu yıl Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri bölümüne bağlı Endüstriyel Cam ve Seramik bölümüne öğrenci almaya başlayacaktır. Yüksek okulumuzu tercih eden öğrencilerimiz için karşılıksız burs verilmesi planlanmıştır.

Çerkeş Meslek Yüksek Okulu'nu tercih eden öğrenciler isterlerse mezun olduktan hemen sonra istihdam edileceklerdir. Okulumuzun yurt ve barınma konusunda da hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. Çerkeş Meslek Okulu kampüsünün içerisinde bin öğrencinin kalabileceği yurt bulunmakta, yurtta kalmak istemeyen öğrencilerimiz için de ilçe de kiralık evler bulunacaktır. İlçemizde ev kiraları oldukça makuldür.

İlçe merkezi ile meslek yüksek okulu arasında servis imkanı da sağlanacaktır. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü, Endüstriyel Cam ve Seramik Programı için üniversite tercih kılavuzunda programla ilgili bilgiler mevcuttur.”Cihan

Editör: TE Bilisim