İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Altın fiyatlarındaki rekor yükseliş vatandaşları kararsızlığa düşürdü. En son 188 liraya kadar yükselen çeyrek altın fiyatları daha sonra düşmüştü. Ancak birkaç gündür süren artışla çeyrek altın fiyatı 192 lirayı buldu. Fiyatlardaki artış sonrası bazı vatandaşlar elindeki altını satmakta, bazıları ise almakta kararsız kaldı.

Altın fiyatlarında son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Altının onsu bugün 1238 doları gördü. Altının gram fiyatı ise 21 Eylül tarihindeki rekor fiyatını da aşarak 116 lira ile rekor kırdı.

Kayseri’deki kuyumcular, çeyrek altının geçen yıl en son 188 liraya kadar yükseldiğini hatırlatarak, altın fiyatlarında yeni bir rekor kırıldığına işaret etti. 22 ayar altının gram fiyatının 116 lirayı gördüğünü aktaran kuyumcular, çeyrek altının satış fiyatının ise 192 lira olduğunu belirtti. Sarraflar, fiyat artışları ile ilgili yorum yapmakta zorlandıklarını aktararak, bazı vatandaşların fiyatların yükselmesini fırsat bilerek elindeki altınları çıkarttığına dikkat çekti. Altın alımının ise hiç olmadığına işaret ettiler.

Vatandaşlar ise altın fiyatlarındaki artışla ilgili bir yorum yapamadıklarını ifade etti. Elinde çeyrek altın bulunduğunu belirten bir vatandaş, fiyatlarla ilgili endişe yaşadığını ve satma konusunda kararsız kaldığını söyledi. Vatandaş, sayısını vermek istemediği çeyrek altınları geçen yıl 156 liraya aldığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim