Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Dumlupınar Mahallesi’nde yeni bulvar açmak için başlattığı yıkım işlemleri sürerken, bölgedeki çıkmaz sokaklar da açılıyor.

Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlayacak 30 metrelik yeni bulvar açma çalışmaları kapsamında daha önce kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediliyor.

Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu nezaretinde sürdürülen yıkım çalışmalarının ardından 650 metre uzunluğundaki bulvarın yapımına başlanacak. Bu arada titizlikle yürütülen yıkım çalışmaları sırasında çıkmaz sokaklar da açılıyor. Şahabettin Canımoğlu, çıkmaz sokakların tek tek açıldığını belirterek, “Şimdiye kadar 12 çıkmaz sokağı açtık. Yıkım bittiğinde bu sayı 16 olacak.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da 2013 yılındaki önemli hedeflerinden birinin çıkmaz sokakları açmak olduğunu söyledi. Adana’da 2 bin dolayında çıkmaz sokak bulunduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, “Havaalanı civarında yaptığımız yıkım çalışmaları ile birlikte çıkmaz sokakları da açıyoruz. Adana gibi büyük bir şehirde çıkmaz sokaklar olmamalı.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim