YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Şırnak Cizre Kaymakamı Şenol Koca, gençlere ve çocuklara yönelik faaliyetleri yerinde görmek için İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Kaymakam Koca, ziyaret esnasında gençlerle olan görüşme esnasında başarılı olan 5 genci önümüzdeki günlerde oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçını izlemek için İstanbul’a gönderme sözünü verdi.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, gençlere ve çocuklara yönelik faaliyetleri yerinde görmek için Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'nü Ziyaret etti. Yapılan faaliyetlerde yer alan gençler ve çocuklarla tek tek ilgilenen Kaymakam Koca ile ziyaret ettiği futbol okulu öğrencileri arasında neşeli bir sohbet geçti. Sohbet esnasında Fenerbahçe Galatasaray rekabeti söz konusu olunca gençler Süper Ligde mücadele eden Fenerbahçe-Galatasaray maçına gitmek istediklerini söyleyen öğrencilere, Kaymakam Şenol Koca, yapılan çalışmalarda başarılı olan 5 genci önümüzdeki günlerde İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına göndereceğini ifade etti.

Daha sonra bölgemizde açılan sayılı kurslardan olan okçuluk kursunu ziyaret eden Kaymakam Koca, öğrencileri izlerken Mayıs ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını öğrenince memnuniyetini dile getirerek, yarışmaya katılan öğrencilere ve Antrenörleri Orhan Ertan'a başarılar diledi. Ardından ok atışı yapan Kaymakam Şenol Koca, zor ama zevkli bir spor olduğunu söyleyerek, gayret ve başarılarından dolayı gençleri tebrik etti.

Sırasıyla boks, güreş, badminton ve halk oyunları kurslarını ziyaret eden Şenol Koca, ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Nureddin Kömür, Gençlik Merkezi Müdürü Abdulhakim Selimoğlu ve antrenörlerle bir toplantı yaptı. Kaymakam Şenol Koca, ihtiyaçlar, sorunlar ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgi aldı. Yapılan toplantı sonunda iletilen eksiklikler ve ihtiyaçların çözümü için gereken talimatları veren Kaymakam Şenol Koca, yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, gençlerin bu mekanlarda her türlü sportif ve kültürel aktiviteleri yapmalarına olanak sağlamak için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Editör: TE Bilisim