TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Bursa'da çocuklara yönelik cinsel istismar içerikli görüntü tacirlerine yönelik operasyonda 5 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Bursa'da ilk ve ortaöğretim kurumları civarında bulunan bazı işyerlerinde çocukların ahlaki düzey ve ruhsal yapılarını olumsuz yönde etkileyecek cinsel içerikli CD ve DVD'lerin satışının yapıldığı ihbarı alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde farklı 5 işyerine eş zamanlı operasyon başlatıldı. Yapılan çalışma ile; 6 bilgisayar kasası, 14 harici harddisk, 2 adet flash bellek, 253 bandrolsuz korsan film CD ve DVD'si, 67 adet cinsel içerikli film CD ve DVD'si ile 302 adet tanıtım kartonet elde edildi.

Bilgisayar harici ve harddisklerinde yapılan incelemede ise yaklaşık 200 bin adet korsan film, müzik ve yaklaşık 5000 adet cinsel içerikli film elde edildi. Şahıslardan İbrahim K.'nın harddiskinde ise çocuk ve hayvanların kullanıldığı görüntüler elde edildi.

Polis ekipleri tarafından şahısların işyerlerinde yapılan detaylı aramada polis baskınında bu tür materyallerin ele geçirilmesini önlemek için işyerlerinde gizli bölmeler yaptıkları belirlendi. Bu bölmelerde ise kablolu ve kablosuz iletişim kurup suç unsuru teşkil eden materyaller ele geçirildi.
Yakalanan 5 kişi sorgularını ardından 'Çocuğun görebileceği yerde müstehcenlik' suçundan adli makamlara sevk edildi.

Editör: TE Bilisim