TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Tekirdağ Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) tarafından, Sağlık Mahallesi'nde açılan TAGİD Muratbey Okuma Salonu'nu ziyaret Etti. Kaymakam Doğan, TAGİD yetkililerine eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek, TAGİD’in toplumsal meselelere duyarlı, bölgede çok başarılı, büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve birlikte Sosyal Sorumluluk Projeleri yapabileceklerini söyledi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, okuma salonunu çok beğendiğini söyledi. Doğan, "Bu okuma salonu maddi kazanç amacı taşımıyor. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu güzel müesseseyi buraya kazandıran Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’ne, yönetim kuruluna, üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Burada eğitim verenleri tebrik ediyorum. TAGİD ile ortak Sosyal Sorumluluk Projeleri yapabiliriz. TAGİD toplumsal meselelere duyarlı, bölgede çok başarılı büyük bir sivil toplum kuruluşudur.’’ dedi. Muratbey Okuma Salonu'na gelip derslerine destek eğitimi alan öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Doğan, öğrencilere, buranın kendilerine sunulmuş çok iyi bir fırsat olduğunu, bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek, okuma salonundan ayrıldı.

TAGİD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat ise amaçlarının maddi durumu müsait olmayan öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a, TAGİD Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Canbulat, Genel Sekreter Nihat Biçer, Yönetim Kurulu Başkan vekili Süleyman Kolot, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Tunç, Selahattin Er, Mehmet Özkan, Taner Erdim, Murat Kervancı, TAGİD İş Hayatı Dergisi Editörü Doğukan Koçdoğan eşlik etti.

Editör: TE Bilisim