Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
İzmir’de bulunan bazı hastanelerde iki vatandaşı ‘doktor, hemşire tanıdığım var, yardımcı olurum, yurt dışından ilaç getirtirim’ diyerek dolandırdığı iddia edilen N.U. (55) gözaltına alındı. N.U.'nun denetimli serbestlik kararıyla hapishaneden çıktığı öğrenildi.

Hastanelerde N.U.’ya para kaptırarak dolandırılan iki vatandaş İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvurarak şikayetçi oldu. Şikayetçi vatandaşların verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, eşkale uyan ve daha önce benzeri dolandırıcılık olaylarından sabıkası bulunan N.U.’nun olayın şüphelisi olabileceğini belirledi.

Dolandırılan vatandaşların N.U.’yu fotoğraftan teşhis etmesi üzerine harekete geçen polis, zanlının denetimli serbestlik kararıyla hapishaneden çıktığını ve zaman zaman Basmane Polis Merkezi’ne giderek imza verdiğini tespit etti. Zanlı, imza vermek için gittiği Basmane Polis Merkezi’nde gözaltına alındı.

Mağdur vatandaşlar tarafından canlı olarak da teşhis edilen N.U., emniyetteki işlemlerinin ardından dolandırıcılık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.


Editör: TE Bilisim