MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bazı incelemelerde bulunmak üzere Acıpayam ilçesine gitti. Demir’e İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ferdi Korkmaz eşlik etti. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İlçe Emniyet Müdürü Nusret Ertop, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, İl Genel Meclisi üyeleri Yılmaz Elçin ve Fikret Gümüş, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak ve AK Parti ilçe yönetiminden Harun Reşit Kaya karşıladı.

Vali Demir, ilk olarak Acıpayam Kapalı Spor Salonu'ndaki kitap fuarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Acıpayam'ın özellikle tarih ve kültür yönünden önemli bir bölge olduğunu belirterek, "Birçok devlet adamı, bürokrat ve siyasetçi çıkaran Acıpayam’da böyle bir kitap fuarının açılması bizi memnun etti. Bu etkinliğin okuma alışkanlığını daha da arttıracağına inanıyorum. Fuara katkıda bulunan Kaymakamlık, Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynak Yayın Grubu'nu tebrik ediyoruz." dedi.

Demir ve beraberindeki heyet, daha sonra tamamlanma aşamasına gelen Acıpayam Devlet Hastanesi inşaatını inceleyerek, Başhekim Mustafa Şahin’den bilgi aldı. Bunun tamamlanmasıyla Acıpayam Devlet Hastanesi'nin bölge hastanesi konumuna geleceğinin altını çizen Demir, "Yeni hastanenin kısa zamanda bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Faaliyete geçmesinden sonra bölgedeki vatandaşlar daha iyi sağlık hizmeti alacak." şeklinde konuştu.

Öte yandan Vali Demir, Serinhisar ilçesine bağlı Yüreğil köyünde, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin'in annesi Zeynep Keskin'in cenaze namazına da katıldı. Keskin, aynı zamanda PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın da ninesiydi.

Editör: TE Bilisim