Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Denizli’nin 800 yıllık geçmişe sahip Kaleiçi Çarşısı'nın esnafı, alışverişi canlandırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kaleiçi Bayramyeri Esnafları Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, 8–21 Mart 2013 arasında “Tarihi çarşıdan alışveriş yap, hediyeyi kap” sloganıyla yürütülecek kampanyada, 50 liralık alışveriş yapana çekiliş kuponu verileceğini söyledi.

Kupon alan müşteriler arasında yapılacak çekilişle 100 kişiye 50’şer liralık hediye çeki verileceğini belirten Yıldız, “Tarihi çarşımızın hareketlenmesi için esnaf desteğiyle kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlatacağımız kampanyamız, 21 Mart’a kadar devam edecek. Çarşıdaki mağazalardan 50 lira ve üzeri alış veriş yapanlara kupon vereceğiz. 23 Mart'ta dernek binamızda yapacağımız çekilişle de 100 müşterimize 50’şer liralık hediye çeki dağıtacağız. Hediye çeklerini alan müşterilerimiz, alışveriş yaptıkları mağazalardan istedikleri ürünlerden alabilecek. Bu kampanyamızla birlikte ilkbahar ve yaz dönemi yeni ürünlerimizi, renk ve modellerimizi de tanıtma fırsatı yakalayacağız.” dedi.

Kaleiçi’nin İzmir Kemeraltı'ndan sonra bölgedeki en büyük ve üzeri açık tarihi çarşı olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Yıldız, “İlimizin ticaret kalbi Kaleiçi’nin eşi benzeri yok. Yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağladığımız çarşımızın sokaklarında her zaman müşterilerimiz olmalı. Kadınlarımıza özel günde başlatacağımız kampanyamızda, dernek başkanı olarak ben bin çeşit ürünü, tanesi 2,5 liradan sadece o gün satışa sunacağım. Bu büyük indirimimizden yararlanmak için gelecek müşterilerimiz, diğer mağazalardan da alışveriş yapacaktır. Bu sayede çarşımızın canlanmasına destek olacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim