BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ankara irtibat bürosu ve Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği hizmet binası olarak görev yapacak olan ofis açıldı.

        Açılış törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Yargıtay Cumhuriyet Başşavcısı Hasan Erbil, Denizli milletvekilleri Nihat Zeybbekci, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak ile davetliler ve Ankara’da ikamet eden Denizlili bürokratlar katıldı.

        Başkan Zolan, açılışta yaptığı konuşmada, Denizli’nin farklı bir boyuta ve farklı bir yürüyüşe çıktığını ifade etti. Denizli Belediyesi’nin Ankara’da toplanacak, ayak basacak bir yeri olması ve şehre güzellikler kazandırması amacıyla böyle bir ofisin hizmete sunulduğunu ifade eden Zolan, “Burada Denizli’nin güzelliklerini paylaşacağız. Burası Denizli’nin Ankara’da atan kalbi olacak. En önemlisi de burada gençlerin ağırlıklı olarak görev almasıdır. Bu da yapılan işin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.” dedi.

        Vali Demir de Denizli'nin Ankara’da kol kola girerek bir ekip oluşturduğunu vurguladı. Demir, “Denizlili olup Ankara’nın bürokrasisinde çok önemli görevlerde bulunmak kolay iş değildir. Bu çalışma Denizli’nin Ankara ile bağlantısını sağlamak açısından sembolik de olsa bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

        Milletvekili Zeybekci, Ankara’da yaşayan Denizlililerin bu ofiste buluşarak memleketi için çalışacağını anlattı. Zeybekci, “Hep hayalimiz buydu. Derneğimizin de içinde olduğu bu yer temas noktasında burada katkı koyacak. Denizli Belediyesi de özellikle büyükşehir olduktan sonra şehrin genelini ilgilendirmesi noktasında böyle bir ofis açması tüm şehri kucaklayacak. Bu iki güzellik bir araya geldiğinde büyük hayalimiz gerçekleşmiş olmaktadır. Bu büyük bir hizmettir.” ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği gençleri halk oyunları gösterisi sundu. Dernek üyesi iki genç ise Ege ve Denizli türkülerinden oluşan küçük bir resital gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilisim