İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi'nin yarın gerçekleştireceği 9. Olağan Genel Kurulu öncesinde Dr. Hüseyin Bekmez aday olduğunu açıkladı.

        MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’ın da katılacağı MÜSİAD Erzurum Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu yarın 17.30 da Polat Renaissance Otel’de yapılacak. 27 Ocak 2009 tarihinde yapılan 5. olağan genel kurulda şube başkanlığına seçilen Abdullah Mustafa Güvenli, yarın (cuma) yapılacak olan genel kurulla görevini bırakacak. Tam 4 yıl şube başkanlığı süresince başta lojistik köy olmak üzere, Erzurum’un birçok teşvik programına alınmasında öncülük etti. Ayrıca İran ile dış ticaretin gelişmesinde büyük gayretler gösteren Güvenli, 9 Şubat’ta yapılacak olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını koydu.

        BEKMEZ: ADAYIM

        Kuruluşundan beri MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı olarak görev yapan tıp hekimi Bekmez, yarınki genel kurul öncesi başkanlığa talipli olduğunu bildirdi. Dr. Bekmez, delegelerin teveccühü ile başkanlığa getirilmesi halinde MÜSİAD olarak Erzurum ticaretinde önemli dönüşümlere imza atacaklarını söyledi.

        Abdullah Mustafa Güvenli’nin döneminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Bekmez’in yarınki seçimlere tek aday olarak girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim