TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Kamu ve özel hastanelerde yöneticilik görevinde bulunan Dr. Ferhat Günaydın MHP'den Samsun Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Samsun'da, 2014 yerel seçimlerinde MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimi ikinci olarak kaybeden Dr. Ferhat Günaydın Yafeya Otel'de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla MHP Samsun Milletvekili aday adayı olmak istediğini açıkladı. Ülkenin eğitimden adalete bir çok alanda sorunlar ile boğuştuğunu belirten Günaydın, "Paralel devlet var diye ortalığı ayağa kaldıran hükümet asıl Güneydoğu'da var olan kendilerince kaymakam, vali atayan gerçek paralel devleti görmezden gelmesi, ülke için gelecek nesillerimiz için büyük bir sorun teşkil ediyor. Ben de bu sorunu ve yapacağı tahribatı önceden gördüğüm için var olan sorunun ortadan kalkması için sadece elimi değil bütün bedenimi taşın altına sokarak aday adaylığımı MHP'den yana açıklıyorum." dedi.

MHP Samsun İl Başkanlığı'na resmi başvurusunu toplantı sonrası yapacağını söyleyen Dr. Ferhat Günaydın, "Şu anda 30 civarında aday adayı olacağız. Aday listeleri kesinleştikten sonra da aday olsun ya da olmasın halkımızın mutlu olması için omuz omuza mücadele edeceğine ve teveccüh göreceğine inanıyorum. Ben kendim MHP'den aday adayıyım. Allah nasip ederse, halkımız ve Samsun'da yaşayan vatandaşlarımız bize bu görevi layık görürse, tabi ki parlamentoda hükümetin imkanlarından istifade etme noktasında yatırım, istihdam ve işsizlik gibi sıkıntıların çözülmesine yönelik, Samsun'a yönelik tüm imkanlardan istifade etmesi için gereken gayreti göstereceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim