İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Dünyaca ünlü hafızlar Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kur'an ziyafeti sundu.

Anadolu Gençlik Derneği'nin(AGD) Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Manavgat'a gelen ve en güzel Kur'an okumada dünya birincisi Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien'in de aralarında bulunduğu hafizlar, kulakların pasını sildi.

AGD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, etkinlikle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, düzenlemiş oldukları Kutlu Doğum etkinliği ile Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(SAV) insanlara en güzel şekilde anlatmak olduğunu söyledi. Gayretli, "Peygamberimiz 'İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır' buyuruyor. Bizlerde yaptığımız etkinlikle Güllerin Efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) şefaatine nail olmak istiyoruz. Ümmetin kabul edilmiş duaları olan bir gençlik için çalışıyoruz." diye konuştu.

Manavgat Mevlana ve Şems Derneği’nin Sema gösterilerinin yer aldığı etkinlikte Grup Umut Murare ezgileriyle renk kattı. Program sonunda İlköğretim ve liseler arasında düzenlenen 'Hz. Peygamber' isimli şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Programda ayrıca öğrenciler yararına kermes düzenlenirken, stantlarda Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nin başlattığı 'Zincirler Kırılsın Ayasofya Camii olarak açılsın' kampanyasına imza toplandı.

Programa AGD Antalya Şube Başkanı Ahmet Pişirici, AGD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, BBP İlçe Başkanı Nusrettin Karakoç’ta katıldı.

Editör: TE Bilisim