Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Başarı Üniversitesi Vakfı Başkanı ve Durapay Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Durmuşoğlu'nun babası Ekrem Durmuşoğlu’nun cenazesi toprağa verildi.

        Bir hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Durmuşoğlu, dün akşam hayatını kaybetmişti. Bugün Çarşamba Rıdvan Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kimse katılarak Durmuşoğlu ailesinin acısına ortak oldu.

        İşadamı Muharrem Durmuşoğlu’nun babası Ekrem Durmuşoğlu (83) geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Bir haftadır Özel Medicana Samsun Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi yapılan Hacı Ekrem Durmuşoğlu, dün gece hayata veda etti. Bu sabah hastaneden alınan cenaze Ekrem Durmuşoğlu’nun 56 Evler Kazım Karabekir Caddesi'ndeki evine getirildi. Burada yapılan helalliğin ardından cenaze, namazın kılınacağı Çarşamba Rıdvan Paşa Camii'ne getirildi. Öğle namazından önce cami avlusuna getirilen cenaze başında aile üyelerinden Muharrem, Mehmet ve Muzaffer Durmuşoğlu kardeşler taziyeleri kabul etti. Öğle namazını müteakip Samsun İl Müftüsü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Hacı Ekrem Durmuşoğlu’nun cenazesi Göğceli Mezarlığına defnedildi.

        Bir dizi ziyaret, temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, cami çıkışında Durmuşoğlu ailesine taziyelerini iletti. Bakan Kılıç, beraberindeki heyetle birlikte cenaze namazı için saftaki yerini aldı. Cenaze namazına Samsun Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmen, Samsun Jandarma Alay Komutanı İsmail Özcan, kaymakamlar ve belediye başkanları, Canik Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve akademik kadrosunun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim