Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Aydın Büyükşehir Belediyesi. Ege Et’in yedinci şubesini Söke ilçesinde hizmete açtı. Aydınlılara ekonomik, hijyenik ve sağlıklı et yedirmek için Ege Et şubelerini açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İki ay önce Söke’ye söz vermiştik, sözümüzü tuttuk.” dedi.

Açılışta konuşan Başkan Çerçioğlu, “Çineli besicilerimizin yetiştirdiği büyükbaş hayvanlar, kendi hayvanlarımız, ithal değil. Ekonomik, hijyenik, sağlıklı. Biz her zaman sosyal belediyeciliği uygulayan belediye olacağız. Söz verdik, Halk Ekmek ve Ege Et ile bunu gerçekleştiriyoruz. Burada bir müjde vermek istiyorum, haftaya halk otobüsleri de devreye girecek. Daha konforlu, klimalı otobüslerle bundan sonra seyahat edeceksiniz.” dedi.

Ege Et Söke Şubesi'nin açılışına CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi ve diğer vatandaşlar katıldılar. Açılıştan sonra vatandaşlara, ekmek arası sucuk ikram edildi.

Editör: TE Bilisim