BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
İzmir ve Egelilerin kısa sürede vazgeçilmez damak zevkine dönüşen Egesini, 8. yılında yeni atılımlara imza attı. Bunların başında bin metrekarelik yeni binasına geçen firma, üretim kapasitesini günlük bin 500 tepsiye çıkardı. Bununla da yetinmeyen Egesini, müşteri memnuniyetini arttırma adına Helal Gıda Belgesi alarak, ürünlerinin İslami kurallara göre yapıldığını belgeledi. Ayrıca satış ağını geliştirme adına 2013 yılı itibari ile üç bayilik, 5 satış yeri ve 9 araç ile daha hızlı müşteriye hizmet götürmede entegre oldu.

Pınarbaşı BMC karşı sokağında üç katlı yeni binalarının daha entegre bir tesis olduğunu belirten Egesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suat Sercan, hijyen ve kaliteden asla taviz vermediklerini, bunu da Helal Gıda Belgesi ve diğer ISO belgeleriyle de tescillendirdiklerini kaydetti. Damak tadının bozulmaması için fabrikasyon üretime geçmediklerini belirten Sercan, “Yeni binamız tam entegre bir tesis. Günlük 1500 tepsi üretim kapasitene ulaştık. 50 personel çalışıyor. Bunlardan 9’u erkek, 39’u bayan. Kadınlarla çalışmaktan son derece mutluyum. Kadınlardaki sadakat ve işe bağlılık, ciddiyet çok önemli. Kadınlar yüzünden makineleşmeye geçemiyorum. Daha ucuza gelecek, işçilik maliyeti düşecek biliyorum ama onların iş ciddiyeti ve sadakatı hepsine değer. Bizim üretim kalitemiz ve standardımızın bu kadar güzel olmasında çok büyük payları var." dedi.

Ege Bölgesi'nde satış ağını arttırmak adına Aydın, Nazilli, Ödemiş, Tire, Salihli ve Turgutlu’da yeni satış noktaları oluşturduklarını belirten Ali Suat Sercan, “2013 itibari ile 3 bayilik, 5satış yeri oluşturduk. 9 araç oldu. Daha entegre olduk. Daha hijyen ve sağlıklı hizmet veriyoruz. Merkezi bir yerde olduğumuz için müşteri sayısı daha da arttı. Görünür olmak güzel. 2013 yılı sonuna kadar 3-4 bayilik daha vermek istiyoruz. Sadeyağı Urfa’dan, unu Konya’dan, fıstığı Gaziantep’ten, cevizi ise Tokat Niksar’dan getiriyoruz. Ayrıca böreklerimizde kullandığımız et ve peynir içinde helal gıda belgesi aldık. Eti Halil Beyli köyünden alıyoruz. Tamamen İslami koşullarda kesim ve saklama yapıldığına kanaat getiren yetkililer, peynirimizin de mikrobiyolojik olmasından dolayı belgeyi verdi. Bizde müşterilerimizin hassasiyetini göz önünde bulundurarak bu kurala gönül rahatlığıyla uyduk.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim