Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Yozgat’ın Boğazlıyan Eğitim Bir-Sen Sendikası İlçe Temsilciliği'ne Bekir Erkoç seçildi.
Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bekir Erkoç, aynı zamanda Eğitim Bir-Sen Sendikası Boğazlıyan İlçe Temsilcisi Başkanlığı görevini de yürütecek.
Erkoç yaptığı açıklamada ülkede sivil toplum örgütlerinin yeterince güçlü olmadığını belirterek, sivilleşme ve demokratikleşme konusunda sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu söyledi.
Halkın duygu ve düşüncelerini en iyi bu tür örgütlerin seslendirebileceğini ifade eden Erkoç,
"Boğazlıyan’da hayırlı çalışmalara imza attık. Bu bağlamda sendika olarak en son 10 milyon imza kampanyası başlattık. Memurların ve öğrencilerin gelişmiş demokrasilerde olduğu gibi serbest kıyafet giymelerinin çağın bir gereği olduğunu kamuoyuna ve devlet yöneticilerimize duyurmaya çalıştık. Eğitimcilerimizden büyük destek gördük. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.
Bekir Erkoç Başkanlığı’nda oluşan sendika yönetiminde ise, Salih Ulusoy, Yusuf Büyük, Kadir Erdem, Ömer Aynalı, Duran Akdoğan ve Mehmet Coşar bulunuyor.

Editör: TE Bilisim