TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Kadının Sosyo Ekonomik Hayata Katılımı-5 Projesi, düzenlenen piknik şöleniyle son buldu.

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 4 toplum merkezinde SODES kapsamında uygulanmakta olan 'Kadının Sosyo Ekonomik Hayata Katılımı-5 Projesi'nin kapanış etkinlikleri çerçevesinde DSİ Batman Malabadi Barajı Tesisleri'nde kadınlara yönelik piknik düzenlendi. Pikniğe, Vali Yılmaz Arslan’ın eşi Hümeyra Arslan, Vali Yardımcısı eşi Aysun Tekeli, 14. İUS Üs Komutanı eşi Mine Eser, İl Emniyet Müdürü eşi Nuray Okan, İl Jandarma Alay Komutanı eşi Şerife Uysal, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda kursiyer bayan katıldı. Hümeyra Arslan ve beraberindekiler, Malabadi Barajı Tesisleri'ne girişlerinde alanda bulunan bayanlarla bir süre sohbet etti. Baraj gölü kenarında yenen öğle yemeğinin ardından kursiyer bayanlar bir araya gelerek hem tanışma fırsatı buldu, hem de çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Mesleki eğitim kurslarına katılan yaklaşık 400 bayan kursiyer, pikniğin ardından Hümeyra Arslan'la aile fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikle ilgili konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, Aile Haftası'nın kutlandığı bu günlerde toplumun yapı taşı olan aileye yönelik bu tip çalışmaların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti. Proje Koordinatörü Mahmut Türk ise projenin hazırlanmasında emeği geçen başta Hümeyra Arslan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

Öte yandan kurs öğretmenleri, personeli ve kursiyerlerinin aynı zamanda 'Gönül Elçisi' olduğu Kadının Sosyo Ekonomik Hayata Katılımı-5 adlı projeden şu ana kadar 2 bin bayan yararlandı.
Editör: TE Bilisim