İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Doğukent’e yapılacak Bölge Hastanesi’nin önünde herhangi bir yasal engelin kalmadığını belirtti.

Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile bir araya gelerek, Bölge Hastanesi hakkında bilgi verdi. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez’in bulunduğu toplantıda, Milletvekili Alpay, hükümetin Elazığ’daki çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Doğukent’e yapılacak Bölge Hastanesi’nin önünde yasal engelin kalmadığını ve müjdeli haberi Başbakan'ın, “Millete Hizmet Yolunda” programında verdiğini ifade eden Milletvekili Alpay, sürecin hayırlı bir şekilde tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Milletvekili Alpay, şöyle dedi:

“Elazığ Bölge Hastanesi ve Ankara’ya yapılması düşünülen iki ayrı hastane ile ilgili olarak, Danıştay yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Sağlık Bakanımızla bu konuyla ilgili olarak çok görüşmelerde bulunmuştuk. Bu sıkıntıyı bertaraf etmek için bir kanun tasarısı çıkardık. Ankara’daki hastanelerle ilgili olarak sözleşmenin imzalandığını öğrenince, Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz beni aradı ve “gözünüz aydın” olsun dedi ve Başbakan'a imzaya gönderildiğini söyledi. Böylece uzun süreden beri yapımı önünde yasal engel bulunan Elazığ Bölge Hastanesi Plan ve Bütçe Komisyonu ve üst komisyonundan geçerek, önemli bir aşama kaydedildi. Bu süreci, diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yürüterek mutlu sona ulaştık.”


Editör: TE Bilisim