ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Türkiye Basketbol 3. Ligi A grubunu 4. sırada tamamlayarak play-off’a yükselen ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile eşleşen Elazığspor, pazar günü rakibiyle evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

    Hafta başından beri günde tek antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren ve hedefini 2. Lig olarak belirleyen Bordo-Beyazlılar, ilk maçı kazanarak İstanbul’a avantajlı gitmek istiyor.

    Pazar günü oynanacak olan karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Basketbol Takımı Sorumlusu Halit Ziya Ağcabay, “Çok zorlu bir maç oynayacağımızı ve bu zorlu maçların nasıl bir havadan geçeceğini farkındayız. Sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaşmak amacındayız. Her maçı tek tek düşünüyoruz. Hedefimize ulaşmak için play-off’taki ilk rakibimiz olan İstanbul Teknik Üniversitesi’ni elemek için yoğun bir çalışma temposuna girdik. Pazar günü oynanacak bu zorlu maçta her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Onların desteğini arkamıza aldığımız takdirde başaramayacağımız iş yoktur.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim