MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Eğitimin yanında sportif faaliyetlerde aldığı başarılarla adından söz ettiren Özel Emine Nakıboğlu Koleji, Şahinbey Belediyesi tarafından '25 Aralık Kurtuluş Etkinlikleri' kapsamında düzenlenen 3.masa tenisi turnuvasında dereceleri topladı.

21-22 Aralık tarihlerinde Karataş mahallesindeki Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapılan ve açılışını Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı turnuvaya 79 takım ve 301 ferdi olmak üzere 617 kişi katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalarda Özel Emine Nakıboğlu Koleji küçük erkeklerde il birincisi olurken, küçük kızlar da ise ikinci oldu. Aynı turnuvanın ferdi müsabakalarında Malike Tatar ikinci, M.Emre Erceylan ise üçüncü oldu. Öğrenciler, Şahinbey Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle ödüllerini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun elinden aldı.

Okul Müdürü Süleyman Eski, okul olarak eğitim öğretimin yanı sıra sportif ve sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi. Diğer spor branşlarında olduğu gibi masa tenisinde de her yıl başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade eden Eski, "Öğrencilerimize bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Gündoğan ve Gökhan Bulundu da, okul olarak masa tenisi sporunu benimsediklerini belirterek, sürekli ve istikrarlı bir şekilde bu alanda çalışarak geleneksel başarılar elde ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim