Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde AK Parti Engelli ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi törenle hizmete girdi. Açılışa AKP İl Koordinasyon Merkezi Başkanı eski Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, İl Başkanı Murat Alparslan, Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, ilçenin büyük bir eksikliğini daha gidermenin mutluluğunu ifade etti. Koordinasyon merkezinin ilçedeki tüm yaşlı ve engellilere açık olduğunu belirten Erdoğan, "Engellilerin özür durumlarını tespit ettik . Birçok aile hala engelli çocuğunu evinden çıkarmak istemiyor. Yaptığımız çalışma ile ilçe genelindeki engelli sayısını belirledik ve bu insanlara çeşitli kolaylıklar sağlayabilmek için bu merkezin açılışını bugün gerçekleştirdik.” dedi.

İl Başkanı Murat Alparslan’da hükümet olarak hizmetlerin devam ettiğini kaydederek, “ Bugün de burada çok hayırlı bir merkezin açılışı için bulunuyoruz. Beypazarı Ankara’nın önemli ilçelerinden birisi. İlçe Teşkilatı’nın böyle güzel ve hayırlı bir merkezi açması da bunun bir göstergesi . Emeği geçen herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı. Açılışa katılan engelli çocuklara çeşitli armağanlar verilerek sevindirildi.

Editör: TE Bilisim