MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Zonguldak Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, beraberinde teknik personel ile birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Anıl, daha sonra mahallede birçok noktada incelemelerde bulundu.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Plan ve Proje Müdürlüğü Harita Mühendisi Hakan Duysak, Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Mühendisi İsmail Aydemir ile birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk’ün de katıldığı incelemelerde Başkan Yardımcısı Nezih Anıl önce mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi ardından yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Sarıkorkmaz Mahallesi’nde Yeşildağ, Yeşiltepe, Günebakan, Okul Sokak, Molla Ahmet Sokak, 1 Nolu Molla Ahmet Sokak ve Hürriyet sokakta incelemelerde bulunduklarını belirterek “ Daha önce mahalle muhtarlarımızla birlikte bütün mahallelerde asfalt yapılacak yerleri tek tek gezmiştik. Mahallelerde yapılacak diğer çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Bu kez Sarıkorkmaz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldik. Bu mahallede iki ayrı noktada daha bu toplantıları yapacağız. Mahallelerde var olan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür toplantılar ve ziyaretlerimizi diğer mahallelerde de devam edecek. Burada da tespit ettiğimiz eksiklikleri gidereceğiz.”dedi.

Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ise yapılan çalışmaları son derece önemsediklerini belirterek şunları söyledi: Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ile her zaman görüyoruz. Kendisi hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Nezih Anıl ve ekibine yaptığı bu ziyaretten ve incelemelerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak çalışmaları yerinde gösterme imkanı bulduk. Belediyemizin mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı Başta Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a ve ekibine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilisim