İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Zonguldak’ın Ereğli Kaymakamlığı ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 10. kez ‘Kadın Çiftçiler Yarışıyor’ yarışması düzenlendi. 33 kadın çiftçinin katıldığı yarışmada 1. olan çiftçiye kuzu hediye edildi.

        Kadın çiftçilerin bilgilerini artırmak ve çiftçiliğe teşvik amacıyla düzenlenen yarışma Ereğli TSO toplantı salonunda gerçekleşti. Yarışmayı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İmdat Aydın, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Ereğli’de faaliyet gösteren ve yarışmaya destek veren derneklerin başkanları, yarışmacılar ve aileleri izledi. Yarışma öncesinde Kdz. Ereğli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İmdat Aydın teşekkür konuşmasında, medeni cesaretlerinden dolayı yarışmacıları tebrik etti.

        “ANTALYA’YA TATİLE GÖNDERECEĞİM”

        İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik ise ‘Kadın Çiftçiler Yarışıyor’ yarışması hakkında bilgi verdi. Çelik, “Yarışma her ilçemizde tekrarlanacak. İlki burada yapılıyor. Diğer ilçelerde yapılan yarışmaların ardından il merkezinde bir yarışma daha yapılacak. Daha önce de söz verdiğim gibi bölge yarışmasında 1. olan kadın çiftçimizi Antalya’da tatile göndereceğim.” dedi.

        15 asıl, 10 yedek sorunun sorulduğu yarışmada 14 soru bilen iki yarışması 1’cilik ve 2’cilik, 13 soru bilen 4 yarışmacı ise 3.’lük ve 4.‘lük için yarıştılar. Yarışmada 1. Çağla Doğan, 2. Fikriye İlik, 3. Şükran Karahan ve 4. Fatma Gül Turan oldu. Yarışmanın 1.’sine Zonguldak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik tarafından kuzu, fidan ve çeşitli ödüller verildi.

Editör: TE Bilisim