İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Balıkesir'de, önümüzdeki ay yapılacak olan Ticaret Odası seçimlerinde iş adamı Fahri Ermişler adaylığını açıkladı.

Sanayi ve ticaret odalarının seçimi öncesinde, bazı genç iş adamlarından oluşan bir grup, 'Balıkesir Değişim Platformu' adı altında bir araya geldi. Şubat ayında yapılması planlanan Balıkesir Ticaret Odası (BTO)'nın olağan genel kurulu öncesi adaylar netleşmeye başladı.

Platform adına yapılan yazılı açıklamada, Balıkesir Ticaret Odası başkanlığına Fahri Ermişler'in aday gösterileceği bildirildi. Balıkesir'in, son yıllarda kaydettiği değişim ve gelişmelerle tarihi bir dönemecin eşiğinde olduğu belirtilirken, bu gelişmelerde tüccar ve sanayicilerin de büyük pay sahibi olduğu vurgulandı.

Balıkesir'deki gelişmelerin iyi izlenip doğru değerlendirilmesi halinde, her bakımdan sağlıklı bir geleceğe ulaşmanın zor olmayacağına dikkat çekilen açıklamada, şöyle denildi: "Bilhassa sanayi ve ticaret odaları gibi aktif görev yapan meslek kuruluşlarımıza bu süreçte büyük ve önemli görevler düşmektedir. Önümüzdeki günlerde sanayi ve ticaret odalarımızın yönetimini şekillendirecek seçimler yapılacaktır. Oda seçimlerini Balıkesir'in geleceği bakımından önemli görüyoruz. Bu süreçte değişime açık, katkı ve kapasitesi yüksek kadroların iş başına gelmeleri gerekmektedir, bu da ancak en geniş katılımla mümkün olabilir. Balıkesir, yetişmiş insan gücü bakımından ihtiyaç duyulan kapasite ve dinamizme sahiptir. Sanayi ve ticaret hayatındaki verimlilik bunun en açık göstergesidir."

Açıklamada, Değişim Platformu olarak, görüş ve düşüncesi ne olursa olsun Balıkesir'e gönül vermiş, değişimden ve gelişimden yana olan herkesin güçlerini birleştirerek bu sürece destek vermesi istendi.








Editör: TE Bilisim