ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Adana Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, yöresel kalkınma hamlesinin ilk adımlarını attıklarını belirterek, şehirlerin kalkınması için hizmet eden politikacıların büyük görev üstlendiğini söyledi.

Sarıçam Belediye Meclis üyeleri, Erol'u ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, belediye meclis üyelerinin ilçelerine hizmet götüren yerel politikacılar olarak önemli görevler üstlendiğine işaret edip "Hep birlikte projeler hazırlayarak bölgemize hizmet vereceğiz. Sizlerin ilçe belediyelerinizde bizlere verecekleri katkı bu anlamda önem arz ediyor. Ziyaretinizle bize güç verdiniz. Biz de bu güce layık olmaya çalışacağız." dedi.

Federasyonunun üstlendiği görevin bugüne kadar var olan boşluğu dolduracağına inandıkları için destek vermeye hazır olduklarını belirten Belediye meclis üyeleri de Sarıçam’ın kalkınması için acil eylem planı çıkarılmasını önerdi. Meclis üyeleri, 7 ilçenin örgütlü sivil toplum örgütünün Sarıçam’a artı değerler katacağına inandıklarını ifade etti. Öte yandan Genel Başkan Cenap Erol, belediye meclis üyelerine günün anısına federasyon şilti takdim etti.

Editör: TE Bilisim