Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Hatay'ın Erzin ilçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından modern bir spor salonu inşa ediliyor. Avrupa standartlarında yapılacak spor salonu, ilçe gençlerini kahvehane köşelerinden kurtaracak.

Türkiye'nin en görkemli tesislerinden birinin Erzin'e kazandırılacağını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İdris Kamalak, ''Bakanlığımız tarafından ödenek ayrıldı. Spor salonu 500 kişilik olacak. Avrupa standartlarında bir spor salonu yapılıyor. İnşaat çalışmaları başladı. Bir yıl içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz.” dedi.

Sporun gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tuttuğuna dikkat çeken Emrullah Taşkın, ''Erzin'e yapılan spor salonu, inşallah gençlerimizi kahvehaneler başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan vazgeçirecek. Avrupa standartlarına bir tesis olacak. Spor salonumuzda basketbol, voleybol, hentbol sahaları, minder sporları ve tüm spor salonu hizmetleri bulunacak. Erzin'e şimdiden hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim