MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Esas Holding’e bağlı Esas Gayrimenkul tarafından Çanakkale'ye yapılan Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi(AVM) düzenlenen törenle açıldı.

Esas Gayrimenkul; toplamda 85 milyon USD’lik yatırım ile Türkiye’nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Çanakkale'nin en büyük alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 17 Burda’yı hayata geçirdi. Protokol davetlilerine özel yapılan açılış törenine Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ali Sabancı ve holding yöneticileri katıldı.

Açılış töreninde AVM hakkında bilgi veren Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösterdiklerini söyledi. Kamışlı, "Yaklaşık 6 bin çalışanımızla Esas Holding çatısı altında yükselen ikinci değerimiz olarak kabul ettiğimiz Esas Gayrimenkul olarak gerçekleştirdiğimiz Esas 17 Burda projemiz; yaklaşık 85 milyon USD yatırım ile hayata geçirildi. Bu doğrultuda Çanakkale; Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip bir ili olarak bizim için çok önemli ve cazip bir yatırım noktası oldu. Çanakkale’nin merkezinde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan Esas 17 Burda; toplamda 34 bin metre kare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. Çanakkale’nin en büyük ilk ve tek; alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 17 Burda; dünya standartlarındaki özellikleri ile Çanakkale’yi beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyor. Çanakkale halkını layık olduğu değerler ile buluşturacak olan Esas 17 Burda projemizin resmi açılışının Çanakkale Zaferimizin 100. yılına denk gelmesi de bizim için çok anlamlı." şeklinde konuştu.

Çanakkale’nin merkezindeki Esas 17 Burda, ulusal ve dünya markalarının yüzde 80’ini tek bir çatı altında buluşturuyor. AVM, bin araç kapasiteli otoparkı, 2 bin 400 metre karelik hipermarketi, 1 bin 500 metre karelik elektronik marketi, 6 bin 500 metre karelik anchor moda mağazaları ile alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor.

TEKNOSA 3. MAĞAZASINI AÇTI

Öte yandan Esas Burada 17 AVM'de Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün önemli markalarından Teknosa da 3. mağazasını açtı. Açılışa Teknosa Genel Müdür Bülent Gürcan da katıldı. Toplamda 895 metrekarelik alanda hizmet verecek Çanakkale’nin en büyük TeknoSA’sı, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markada binlerce çeşit ürünü bulunduruyor.

Çanakkale mağazasının açılışında konuşan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan yatırımlar ve Çanakkale'deki mağazalar hakkında şu bilgileri verdi: "Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan TeknoSA, kuruluşundan bu yana 'Herkes İçin Teknoloji' felsefesi ile sektörün büyümesine öncülük ediyor. Sektör lideri olarak, odağımızda her zaman müşteri oldu. Bu kapsamda teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktaya TeknoSA’yı götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çanakkale ilimizde ilk mağazamız 2005 Ağustos ayında açıldı. Çanakkalelilerin ilgisi günden güne artınca 2007 yılında Carrefoursa Express içinde ikinci mağazamızı açtık. Bu iki mağazamızla 10 senedir hizmet veriyoruz. Üçüncü ve en büyük mağazamızın açılışının Çanakkale Zaferimizin 100. yılına denk gelmesi, bizim için bu mağazanın önemini daha da artırdı."

Editör: TE Bilisim