YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, yarıyıl karnelerini alan öğrencilerle bir araya geldi. Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne sevincini paylaşan Koçdemir, tatilde kitap okumalarını tavsiye etti.

2012 – 2013 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. 16 milyon öğrenci bugün karnelerine kavuşuyor. Eskişehir’de binlerce öğrenci karne sevinci yaşıyor. Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir de öğrencilerin bu sevinçli gününde onları yalnız bırakmadı. Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerle buluşan Koçdemir, birinci ve altıncı sınıflardaki öğrencilere karne dağıttı. Öğrencileri tek tek tebrik eden Koçdemir, tatillerini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Koçdemir, onlara sevgi ve hoşgörü mimarı Yunus Emre’nin şiirlerinden oluşan kitap hediye etti. Öğrencilere yarı yıl tatilinin hayırlı olmasını temenni eden Koçdemir, "Velilerimiz çocuklarıyla, çocuklarının ileride hatırlayacakları bir zaman geçirsinler. Çünkü bu tatilde çocuklar evlerde daha çok olacaklar. Çocuklarımızın mevcut durumunu şuandaki aldığı derecelerine değil trendlerine bakmak lazım. Geçen seneden bu zamana çizgi nereye doğru gidiyor. Ona bakmak lazım." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim