YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitim seminerlerini tamamlayan 842 kursiyere sertifikalarını verdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından evlilik müessesinin sağlam temeller üzerine kurulması noktasında evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerlerine bugüne kadar 3 bin 416 kişi katıldı. Evlilik Okulu’nu önemsediklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Şuan sosyal tesislerimizde yaklaşık 27 bin kişi kurs görüyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde ise 62 bin kişi kurs aldı. Toplamda 100 bin kişiye ulaştık. Bu kurslar içerisinde evlilik okulu çok önemli bir yer tutuyor. Özellikle evlenecek ve evli çiftlerimizi alıyoruz ve burada eğitim veriyoruz. Şuana kadar 2 bin 574 kişi buradan eğitim aldı. Şuanda da 842 kişi eğitimlerini tamamladı. Onlara da kademeli olarak sertifikalarını veriyoruz.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Karatepe ise, “Tesisler içerisinde evlilik okulu değil, onun dışındaki sosyal faaliyetleri görüyor olmamız bizi gerçekten mutlu kılmıştır. Yapılan bu faaliyetleri tebrik ediyorum.” diye konuştu. Programa katılan Sanatçı Gökhan Güney ise sertifika dağıtımı ve pasta kesilmesinin ardından sevilen şarkılarını kursiyerler için seslendirdi.

Editör: TE Bilisim