Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Kütahya'da bir kişiyi el falına bakma bahanesiyle dolandırdığı iddia edilen kadın yakalandı.

        Anadolu Garajı içinde bal bakma bahanesiyle yaşlı erkeklerin yanına giden Güldane Y. (36) bir vatandaşı elinden tutarak falına bakabileceğini söyleyerek ikna etti. Falcı olduğunu iddia eden Güldane Y., kendisine fal bakması için izin veren yaşlı vatandaşa parası olup olmadığını sordu. Cebinden 400 TL para çıkartan yaşlı vatandaşın paralarını alarak avucunun içine koyan kadın, daha sonra paraları iade ederek buradan ayrıldı. Paralarını saymadan cebine koyan yaşlı vatandaş, borç ödemek için girdiği mağazada dolandırıldığını fark ederek polise başvurdu.

        İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Güldane Y.’yi otobüs terminalinde otobüse binerek kaçmak istediği sırada gözaltına aldı.

        Burada kimlik kontrolü yapılan kadının daha önce de fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık yapmaktan 15'i aşkın suç kaydı olduğu anlaşıldı. Güldane Y.'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim