MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının Muğla il merkezi dışında Fethiye’de de yapılması için Fethiye Çınar Akademi tarafından başlatılan imza kampanyasına siyasi partilerin ardından odalar da destek verdi.

        Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri kampanyanın yaygınlaşması için çalışacaklarını açıkladı. Fethiye'de 3 bin açık öğretim öğrencisi bulunduğunu belirten Arıcan, bu öğrencilerin girecekleri her sınav için yıl içerisinde birkaç defa Muğla'ya gitmek zorunda kaldıklarını hatırlattı. Değişen sınav sistemi ile açık öğretim yıllık sınav sayısının 2’den 4’e çıktığını belirten Arıcan, "ÖSYM ve Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü nezdinde bu konuda yapılacak her türlü girişime katılacağımızın, bu konuda bir heyet hazırlanacaksa heyet içerisinde temsilci bulunduracağımızın sözünü buradan veriyorum." dedi.

    Çınar Akademi Genel Koordinatörü Uğur Demirci de imza kampanyasının yaklaşık bir ay önce başladığını söyledi. Kampanyaya siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından destek aldıklarını hatırlatan Demirci, son dönemde çabaların ve heyecanın azalmasından dert yandı.

Editör: TE Bilisim