Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilki tamamlandı.

Toplam 970 sınav merkezinde 15 bin 353 okulda, 93 bin 589 salonda gerçekleştirilen ortak sınava toplam 1 milyon 287 bin 847 öğrenci katıldı. Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Ortaokulu öğrencilerine sınavların bitiminde ise okul yönetimi tarafından küçük bir sürpriz yaptı. Sınav sonunda kendileri için kurulmuş masaları ve sıcak çikolata ikramını görünce hem sınava giren öğrenciler hem de veliler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sınavın bitmiş olmasının verdiği rahatlıkla öğrenci ve veliler bir yandan sıcak çikolatalarını yudumlarken diğer yandan da sohbet etme imkânı elde etti.

Okul Müdürü Mevlüt Tabak, “Kışa girdiğimiz şu günlerde öğrencilerimizi ve velilerimizi sınav sonrası sınavın stresinden uzaklaştırmak, bir nebze rahatlatmak aynı zamanda içlerini ısıtmak için sıcak çikolata ikramı yaptık. Öğrencilerimiz yarınlarımız, bizler için çok değerliler. Sınava giren tüm öğrencilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim