Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG’nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, 'Geleneksel Basın Dostluk Bowling Turnuvası' ile bu yıl yine Bursa basınına stres attırdı.

Carrefour Cosmic Bowling Magic World Salonu’nda düzenlenen bowling turnuvasında beşer kişiden oluşan 24 takımın oyuncuları hem eğlendi hem de rekabetin hazzını yaşadı.


Bowlingdeki hünerlerini sergileyen Bursa basını, bowlingde birincilik için kıyasıya yarışırken, turnuvadan arta kalan zamanlarında bilardo, poolball ve dart oynayarak hoşça vakit geçirdi.

Bu yıl Bursa’da doğalgazın 20’nci yılı olması nedeniyle dereceye girenleri toplamda 20 altınla ödüllendiren Bursagaz; turnuvanın birincisi olan Bursa Hâkimiyet Gazetesi’nden Altın Avcıları takımını 9, turnuvanın ikincisi olan Olay TV takımını 6, turnuvanın üçüncüsü olan Posta Gazetesi takımını ise 3 altın ile ödüllendirdi.

Turnuvada birinci olan takımın hediyelerini ve madalyalarını Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola takdim ederken, ikinci olan takımın hediyelerini Bursagaz Bilişim Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, üçüncü olan takımın hediyelerini ise Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker verdi. Yaptığı skorla turnuvanın en iyi erkek oyuncusu olan Selami Şahin çeyrek altın ödülünü Bursagaz Proje Müdürü Fatih Er’in elinden alırken, en iyi kadın oyuncusu Sevil Aytekin ise ödülünü Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper’in elinden aldı.

Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, geleneksel hale getirdikleri Basın Dostluk Bowling Turnuvası’nda bu yıl yine basın mensuplarıyla eğlenceli saatlerin yaşandığını dile getirdi.

Medya kuruluşları ile zaman zaman bir araya geldiklerini ancak bunların daha çok basın toplantıları veya çeşitli organizasyonlar olduğunu kaydeden Tola, “Biz düzenlediğimiz Basın Dostluk Bowling Turnuvası ile gazeteci dostlarımızla farklı bir ortamda bir araya gelmeyi amaçladık ve uzun yıllar bu organizasyonumuzu sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

Turnuva vesilesiyle medya çalışanlarını bir nebze olsun yoğun iş temposundan uzaklaştırdıklarını ve Bursa basını ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Tola, “Yaptığımız işleri kamuoyuna anlatmada en büyük destekçimiz olan siz değerli basın mensubu arkadaşlarla iş dışında gerçekleştirilen etkinliklerle bir araya gelmek ayrı bir keyif. Biz Bursagaz ailesi olarak siz değerli basın mensuplarıyla ortak bir sosyal ortamda buluştuğumuz bowling turnuvası vesilesiyle güzel bir sinerji oluşturduğumuza inanıyoruz. Sizlerle birlikte güzel vakit geçirmek adına bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Turnuva sonunda katılımcılar toplu fotoğraf çektirirken, yarışmaya Olay Gazetesi, Olay TV, Dünya Gazetesi, Bursadabugün, Bursa Hakimiyet Gazetesi, As TV, Haber Gazetesi, Hayat Gazetesi, Bugün Gazetesi, Zaman Gazetesi, Cihan Haber Ajansı, Bursa Yerel Yönetim Dergisi, Posta Gazetesi, İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, TRT Bursa Haber Bürosu, Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu, Pembe Pusula ve Line TV’nin oluşturmuş olduğu takımlar katıldı.

Editör: TE Bilisim