Dünya bankasının verdiyi krediyi kullanma şartları! Dünya bankasının verdiyi krediyi kullanma şartları!
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, orta refüjü yeniden düzenlenen, yağmur suyu ve kanalizasyon sistemleri ayrılan, içme suyu şebekesi yenilenen Gazipaşa Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalarla ilgili Yol Şube Müdürü Hüseyin Dündar’dan bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gazipaşa Bulvarı’nın Adana’nın en prestijli bölgelerinden biri olacağını söyledi.

Her türlü hava koşullarında çalışmalarını sürdüren yol müdürlüğü personeline teşekkür eden Zihni Aldırmaz, çalışanlara çikolata ikram etti.

Zihni Aldırmaz, çevre sakinleri ve esnafla sohbet ettiği denetim sırasında yaptığı açıklamada, “Gazipaşa Bulvarı’nda asfaltlama çalışmalarına başladık. Bu arada Stadyum Caddesi’nin de asfaltı yenileniyor. Asfaltlama çalışmaları ile birlikte yol genişletme çalışmaları da birlikte yürütülüyor. Gazipaşa Bulvarı her iki yönünden 2’şer metre genişleyecek ve trafik akışı daha rahat olacak. Özveri ile çalışan personelimize ve çalışmaların sabırla bitmesini bekleyerek, bize anlayış gösteren Adanalılara teşekkür ediyorum. Adana’ya hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim