TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya’nın Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü yeni yıla girmeden vatandaşa bin adet fidan dağıttı. Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan Orman İşletme Müdürlüğü 1 Ocak 2013 tarihine kadar 4 bin ağaç fidanı dağıtmayı düşünüyor.

Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü olarak doğayı korumak ve güzelleştirmek için bizler, "Yeni yıla fidan dikerek girelim" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Cumhuriyet Meydanında 750 harnup, 140 defne ve 110 fıstık ağacı fidanı dağıttı. Alışveriş için pazara çıkanlarda bir elinde pazar çantası diğer elinde dikilmek üzere alınan fidanlar ile görüntülendi. Pazardan çıkanlar ve diğer vatandaşlardan ilgi yoğun oldu. Gazipaşa Orman İşletme Şeflerinden Bilal Yüksel kendi elinden küçük bir çocuğa fidan verdi. Yüksel, Küçük çocuğa, 'sizlerde bizim için bir fidansınız bu fidanı alıp büyüt.'" dedi.

Kısa sürede dağıtılan fidanlara ilginin yoğun olmasından memnun olan Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık, “İnsanımıza doğayı sevmeyi ve ağaç sevgisini aşılamak istiyoruz. Yeni bir yıla girerken Gazipaşalı vatandaşlarımıza ağaçların önemi ve ağaç dikerek doğayı korumamız gerektiğini düşündük. Orman İşletme olarak fidan temin ederek 1 Ocak 2013 tarihine kadar 4 bin fidan dağıtmayı düşünüyoruz. İlk günde ilginin yoğun olmasından dolayı bu sayımızın daha da fazla olacağını düşünüyorum. Gösterilen ilgiden dolayı tüm Gazipaşa halkımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim