LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Elazığ Defterdarlığı tarafından 24. Vergi Haftası ekinlikleri kapsamında düzenlenen bir programla gelir ve kurumlar vergisinde ilk 5'e giren mükelleflere ödülleri verildi.

Gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Rektör Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, kamu kurum temsilcileri, işadamları ve defterdarlık birim yöneticileri katıldı.

İl Defterdarı Rıfat Özyünlü gecede yaptığı konuşmada, Şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlandığını anımsatarak, bu programla vergi rekortmenlerini ödüllendirdiklerini söyledi. Amaçlarının gelir ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren kişi ve kurumları özendirmek olduğunu söyleyen Özyünlü, vergisini ödeyen insanların kazandıklarını devletle ve dolayısıyla milletle paylaştıklarını, bu sebeple takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Programda daha sona gelir ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren mükelleflere ödülleri Elazığ Valisi Muammer Erol ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

Kurumlar vergisinde Fırat Elektirik A.Ş.,Elazığ Altınova Çimento A.Ş., Eti Krom A.Ş, Final Yayıncılık ve Açılım İnşaat A.Ş., gelir vergisinde de Kenan Altungök, Nuri Büyük, Hıdır Zorlu, Ahmet Argun, ve İsmail Akdemir ilk beşe girerek plaketlerini Vali Muammer Erol’un elinden aldı.

Editör: TE Bilisim