Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(MÜSİAD) Erzurum Şubesi Olağan Genel Kurulu'nu dernek binasında gerçekleştirdi. Tek adayın katıldığı genel kurulda Emre Durmazpınar, üyelerin oy birliği ile ikinci defa başkanlığa seçildi.

Genç MÜSİAD Erzurum şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdulsamet Temel katıldı. Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda Emre Durmazpınar'dan başka aday çıkmadı. 49 üyenin oyunu alan Durmazpınar güven tazeleyerek şube başkanlığına yeniden seçildi.

Genç Müsiad Genel Başkanı Temel, yarınların hayaliyle güçlü bir bir gel­eceğin inşası için liyakatli, erdemli, entelektüel bilgiyle donanmış ve aksiyoner bir nesil yetiştirmek amacında olduklarını söyledi. Temel, geleneksel donanımların yeterli olmadığı, bilgi odaklı bir paradigmanın iş hayatında hâkim olduğu bir dönemde olduklarına vurgu yaparak, "Çok hızlı gelişen ve değişen bu modern dünyada mazinin kadim şuuru içinde çağın değerleri iledonanmış gençliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır." dedi.

Kendisine yeniden oy veren arkadaşlarına teşekkür eden Emre Durmazpınar, "Görev bayrağını en güzel bir şekilde daha ilerilere götürmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Milli ve manevi duyguları güçlü, ekonomik olarak bağımsız bir gençliğin dinamizmi için ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz. Bana ve yönetimdeki arkadaşlarıma güvenlerinden dolayı bütün üyelerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim