BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nde 8 branşta kursların devam ettiği bildirildi.

Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz, ilgi duyulan her alanda kurs açtıklarını, hedeflerinin vatandaşları meslek sahibi edindirmek ve boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek olduğunu söyledi.

Açıkgöz, Gençlik Merkezi’nde bağlama ve gitar kurslarının devam ettiğini, diğer etkinlerin ise belirli günlerde verildiğini belirtti.

Bilal Tan Tipi tarafından verilen gitar kursuna 140, İlker Yalgın tarafından verilen bağlamaya ise 45 gencin katıldığını ifade eden Açıkgöz, aynı zamanda haftanın belirli günlerinde ney, ebru, kesim, keman, bilgisayar ve satranç kurslarının devam ettiğini kaydetti.

Kurslara katılmak isteyenlerin, Gençlik Merkezi’ne giderek kayıt yaptırabileceğini belirten Açıkgöz, şöyle devam etti: “Kurslara katılım ne kadar fazla olursa, bizler de o kadar mutlu oluyoruz. Gençlerimizin böyle etkinliklere katılımını sağlamak gelecek için bizleri de gururlandırıyor. Kursa katılan gençlerin ufku açılıyor, geleceğe güvenle bakıyorlar, arkadaş çevreleri artıyor, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve ailelerine, ülkeye yararlı vatandaş oluyorlar.’’

Editör: TE Bilisim