BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı Başarı Tespit Sınavı'nın(BTS) şampiyonları yine Gevher Hatun Koleji'nden çıktı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gevher Hatun Koleji Müdürü Tanju Yıldırım, yapılan sınavda 5.-6.-7. ve 8. sınıflarda tüm sınıf düzeylerinde birincilikleri elde ettiğini belirterek 1. dönem sonu itibari ile yapılan bu sınavda öğrencilerinin oldukça başarılı olmasının eğitim öğretim yılının ne kadar iyi değerlendirildiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Yıldırım, okul olarak salı ve perşembe akşamları etüt çalışmaları, Cumartesi günleri randevulu ders anlatma saatlerinin bu başarıyı getirdiğine dikkatleri çekerek, ayrıca en önemli unsurun öğretmenlerin rehberlik çalışmalarının olduğunu söyledi.
"Tüm öğretmenlerimiz öğrencileri ile hem ders anlamında hem de yaşlarına göre yaşadıkları sorunları ile bire bir ilgilenerek her zaman yardımcı oldu. Aileleri ile birlikte başarı için yapılması gerekenleri zamanında ikili görüşmeler yaparak hayata geçirdi. Bu konuda akademik çalışma takvimine de uyarak yaşanabilecek değişik aksaklıklara da meydan verilmedi." dedi.

Yıldırım, bu başarıların tesadüfî olmadığını, 1. BTS'de yine Gevher Hatun Koleji öğrencilerinin dereceleri paylaştığını, geriye dönük bakıldığında da sınavın adı ve tarihi ne olursa olsun, Gevher Hatun Koleji'nin her halükarda ipi önde göğüslediğini belirtti.

Editör: TE Bilisim