LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Anadolu Girişimci İşadamları (AGİD) Bayan Komisyonu, huzurevi sakini Güller Okyay’a doğum günü sürprizi yaptı

Adana Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın da katılımıyla dernek binasında ağırlandı. AGİD Bayan Komisyonu’nun hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde duygulu anlar yaşandı. Böyle bir sürpriz beklemediğini ifade eden Huzurevi sakini Güller Okyay, gözyaşlarına hakim olamadı. Milletvekili Gürkan, Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı, AGİD Bayan Komisyonu Başkanı Hatice Şahin ve misafirlerle birlikte üzerinde ‘iyi ki varsınız’ yazılı yaş günü pastasını kesen Okyay’ı arkadaşları da tebrik etti.

Burada olmanın çok güzel olduğunu söyleyen milletvekili Fatoş Gürkan, başka bir programa gecikme pahasına rağmen büyüklerinin ellerini öpüp hayır dualarını almak için geldiğini ifade etti. Doğum gününün kendisi için de sürpriz olduğunu belirten Gürkan, “Doğum günü etkinliği programa ayrı bir neşe kattı. Huzurevlerine artık yaşam merkezleri diyoruz. Eskiden de gezerdik. Eski hatırladığım huzurevi ile bugünkü arasında çok büyük farklar var. Yaşlıları huzurlu ve neşeli görmek bize ayrıca mutluluk veriyor." dedi.

AGİD Bayan Komisyonu Başkanı Hatice Şahin ise programa katılan tüm yaşlılara çeşitli hediyeler vererek, gönüllerini aldı. Çok mutlu olduğunu ifade eden Şahin, geldikleri için misafirlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim