BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Adana Gündoğdu Koleji Lise Genç Erkek Basketbol takımı Türkiye finallerinde Adana’yı temsil edecek. Okulun Lise Genç Bayan Voleybol takımı da Adana Şampiyonluğu’nu kazanmayı başardı.

Karaman’da düzenlenen bölge grup birinciliği maçlarında büyük başarı gösteren Lise Erkek Basketbol Takımı, aldığı sonuçlardan sonra Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Basketbolcular 13-17 Şubat tarihleri arasında Samsun’da yapılacak finallerde Adana’yı temsil edecek.

Liseli basketbolcular kendilerine güvendiklerini belirterek, “Samsun’da da başarılı olarak Türkiye Şampiyonluğu’nu Adana’ya getirmek istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu gerçekleştirebiliriz. Kendimize güveniyoruz. Türkiye finallerine gitme başarımızı bizlere çok büyük destek veren okul yönetimimize ve hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan okul arkadaşlarımıza armağan ediyoruz.” dedi

Lise Genç Bayan Voleybol takımı da Bilfen Koleji’ni set vermeden 3-0 yenerek Adana Şampiyonu oldu. Maç sonrası kızlar ve onları desteklemeye gelen okul arkadaşları Menderes Spor Salonunda büyük sevinç yaşadı. Bayan voleybolcular 13-17 Şubat tarihleri arasında yeri henüz belli olmayan ilde Bölge Grup Birinciliği maçlarında Adana’yı temsil edecek.

Editör: TE Bilisim