MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Bursa Gürsu Belediyespor taekwondocuların turnuvalarda kazandığı başarılar, ilçede taekwondo sporuna ilgiyi artırdı.

    Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, gençlerin spor yaparak enerjilerini olumlu yönde değerlendirmeleri için gereken desteği vereceklerini söyledi. Özellikle, taekwondo ve okçulukta elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını anlatan Özcü, ailelerin çocuklarının sporla uğraşması için daha duyarlı olduğunu söyledi. Son dönemde eldi edilen başarıların ilçede spora ilgiyi artırdığı anlatan Başkan Özcü, kendilerinin de altyapı konusunda çalışma yaptıklarını anlattı.

    Kulüp Başkanı Fevzi Bekar da taekwondo branşında Gürsu Belediyespor antrenörlerinden Ümit Kulak ve Uğur Kulak’ın üstün gayretleriyle daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti.

    Taekwondo Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’ nin organizasyonunda, Mudanya’da gerçekleştirilen 2. iller arası Kraliçeler Taekwondo Turnuvası’nda, Gürsu Belediyespor Taekwondo Okulu’ndan katılan 3 bayan sporcu büyük başarı elde etti.

    44 kiloda yarışan Sümeyye İloğlu, altın madalya, 42 kiloda Filiz Ögel ikinci olarak gümüş madalya ve 53 kilogramda da Gülsüm İnan da üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca, 26 takımın katıldığı şampiyonada Gürsu Belediyespor Taekwondo Okulu takım olarak 3.’ lük kupası kazanmıştı.

Editör: TE Bilisim