MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Hakkari Üniversitesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Grup Tillo konseri yoğun bir ilgiyle gerçekleşti.

Hakkâri Üniversitesi tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen 'Yeşeren Ümitler' adlı projenin ilk organizasyonu olan Grup Tillo konseri büyük bir katılımla
Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konsere, Hakkâri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Demir, İl Müftüsü Feysal Geylani, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Özatak, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hakkâri Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Şemsettin Kırış açılış konuşmasında gençlik ve etik konusuna değindi. Mevlid Kandili'ni kutlayarak söze devam eden Kırış, "Güzel ahlaka nasıl ulaşılacağını ve gençliğin sahip olması gereken en güzel ahlakın Peygamber ve İslam ahlakı olduğunu belirterek, gençlerin Peygamber ahlakını örnek almaları gerektiğini söyledi. Konuşmanın ardından programa Grup Tillo’nun seslendirdiği ilahiler ile devam edildi.

Grup Tillo, seslendirdiği Kürtçe ve Türkçe ilahiler ile adeta salondakileri mest ederken Kürtçe Mevlid-i Şerif okumayı ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim